Sociaal bewogen & niet doorsnee

Skills ontdek je door aan de slag te gaan.

Sociaal bewogen promotie

Hoe het begon

Hoe bereiken we (eenzame) jongeren en mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Op een manier dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aanspreekt? Door ons deze vraag te stellen is Modoll ontstaan. 

Heb jij er benul van dat jij met jouw content, kennis en skills reclame maakt voor een product? Online verricht je ongemerkt werk dat waarde heeft en opgemerkt wordt door je volgers. 

Hoe het begon modoll

Out of the box 

Dat is zo gek nog niet

Brainstorm!

Internet is niet weg te denken uit onze samenleving. Alle rangen en standen socializen online. Nieuwe contacten worden aangegaan, er wordt gedeeld, alles lijkt mogelijk. 

Toch blijken een aantal van die socialen mensen online eenzaam te zijn. Zeker jongeren die achter hun mobiel blijven hangen. Ze hebben een groot sociaal netwerk en achterban online. Toch merken we op dat het ontbreekt aan echte contacten.  

Het wordt een negatieve spiegel, waarin alles mooier en beter is bij die ander online. Met o.a. als gevolg een laag zelfbeeld. Ook al heb je veel volgers en lijkt het je niet te ontbreken aan aandacht. De waarheid is helaas anders, een beeld is geduldig. Je kan daar laten zien wat jij wil, die vrolijke buitenkant.

Durf jezelf te zijn

Durf jezelf te zijn?

Leg je mobiel is weg... Wat gebeurt er met je? Dan komt die leegte, je voelt je alleen. Met wie ga je een gesprek aan? Hoe voer je een gesprek in de echte wereld?  Met wie ga je afspreken? Dan blijkt alles oppervlakkig te zijn. En al snel komt het gevoel niet van nut te zijn. Je voelt je verloren, je hoeft gelukkig je telefoon niet weg te leggen, want ...

ontdek je skills online

Ontdek je Skills

Laten we dit eens omdraaien. De skills die je ontwikkeld hebt  op social media ga je nu ontdekken en inzetten, zodat je in je kracht komt. Ga dit gebruiken om het beeld en de inzichten die je zelf gecreëerd hebt online te benutten. Jouw levensstijl heeft waarde voor jouw volgers en een merk.

Ook jij kan een online ster worden, want jouw achterban gelooft in jou. Durf jezelf te laten zien en niet alleen online. Kom in contact met bedrijven, ga na een lokatie, maak foto's en bouw een netwerk op met echte mensen.

Je bent nu op weg een influencer te worden. Je gaat in gesprek met merken en jij zorgt voor interactie met je volgers en je product.

elkaar kunnen betekenen.

Waardevol

Echte personen brengen een boodschap over en geven waardevol commentaar op producten.  Ze delen een passie en levensstijl, waar volgers in geloven. Ze beinvloeden ongemerkt hun volgers, die dit product ook willen hebben of uit willen proberen.

Starters en kleine merken hebben geen geld voor dure reality sterren. Lees onze website en je zal merken wat echte personen en merken voor elkaar kunnen betekenen.

brand promotion influencers commissie

Zelfwaarde en respect.

Skils worden talenten die verder ontwikkeld worden. Door deze vaardigheden groeit het zelfvertrouwen en zelfrespect. Er volgen afspraken buiten de deur en het netwerk en achterban blijft groeien. Door de ontwikkeling is er iets verplaatst en krijg je een andere kijk op je online activiteiten en maatschappij.

Het is niet meer nutteloos je bouwt een band op met je volgers, je weet nu dat je een boodschap hebt. Je hebt iets te bieden wat van toegevoegde waarde is en ook nog iets oplevert. Zie die kansen en grijp ze. 

Daarom zoeken we contact met echte mensen, merken en vernieuwende producten om indruk te maken op volgers online.

Dit kunnen wij niet alleen, wij hebben een modoll gevormd! 

Sociaal uitzendbureau

Kop op!

Er liggen nog ideeën in de kast, die mogelijkheden scheppen voor een groep die afgedankt en afgeschreven zijn door onze maatschappij. 

- Sociaal uitzendbureau voor bijstandsgerechtigde
- Verhuisservice voor mensen die dit zelf niet kunnen regelen. Dit gaat uitgevoerd worden door gemotiveerde ex gedetineerde& ex verslaafde die zo hun plek weer terug verdienen in de maatschappij.

Binnenkort hier meer over.

Is je interesse toch al gewekt? Lijkt het je leuk om dit mee op te zetten en verder uit te werken?  Neem dan contact met ons op. 

Influencer brand promotion