Promoot jouw verhaal?

Echte mensen, echte verhalen, wensen, ideeën en plannen. Ontdek je skills en ga aan de slag.

Real Human Experiences

Echte mensen echte volgers! Er is meer mogelijk dan een Vlog of Blog. Maak gebruik van invloeden online. Geef echte verhalen de kans om een marketing tool, voor je merk te zijn.

De beleving en omgeving van gewone mensen op social media geven een product een boost online. Het wordt sterker als deze persoon in levende lijve een product presenteert tijdens een meet & greet, fotoshoot, beurs of event. 

Laat Real humans uw merk promoten op een spontane manier, waardoor hun volgers dit ook willen. Uw merk krijgt een gezicht, waarin uw doelgroep zich identificeert en vertrouwen heeft. Dit is goed voor uw omzet.

Echte verhalen

Sociale impact

Wat voor impact heeft het online leven op jou? Inspireer en vertel ons, wat jouw echt bezig houdt, achter dat masker.

Schoonmaakwoede 💦 

Kopen kopen kopen om jezelf happy te voelen?! Ondertussen puilt je kast uit. Ruim de boel op en veil de boel voor een sociaal doel.

Modoll Promotion

Robots en en diverse andere technologische mogelijkheden om product of diensten een bijzondere/ nuttige beleving te geven.

WIN FOTOSHOOT

Stuur ons een selfie, waarin je ene telefoon in je handen hebt met een aantal foto's over je passie, waarin jij en je volgers in los gaan. Wees orgineel en creatief. Strik je volgers en zorg voor interasctie, dan maak jij kans op een GRATIS fotoshoot t.w.v. € 350,-  

ik wil een realityster worden

Make us famous #instamodoll

Wat zoeken we?

Echte personen, tieners- 20-30-40 plussers of zelfs ouder die hun volgers weten te binden met een passie of gezamenlijke interesse. Een echt persoon die weet wat zijn doelgroep nodig heeft. stuur ons een fotoMeld je aan op ons Instagram account #instamodoll in jouw favoriete bericht, dan volgt de rest snel. 

Affiliatie commissie influencer

Affiliatie Commissie

Geef interieur en woon tips en krijg je eigen kortingscode met 15% commissie op een aankoop.

cash campagne influencer, godzempel

Product uitwisseling

1 + 1 GRATIS Campagne  € 24,95
+ U biedt influencer product in ruil voor promotie.

Shout out campagne

Shout out + fotoshoot

Je maakt kans op een professionele fotoshoot om je Instagram account aan te vullen en over Modoll Promotion te vertellen.

Bloggen en vloggen make-up, brillen en meer

Brand Promotie+

U biedt influencer product en/of cash in ruil voor promotie.

online promotie maken modoll promotion

#instamodoll

Sociale aanbeveling

Een aanbeveling van een vriend, familielid of volger is geloofwaardiger en net zo sterk als mond op mond reclame. Hiermee wekt u de interesse van een bezoeker online, waardoor deze eerder geneigd is om tot aankoop over te gaan.

Het is dus noodzaak dat erover uw merk gepraat wordt. Modoll zoekt de influencer die bij u past. Die een band opbouwt met uw product en zijn volgers. Zo creëert u een win win situatie, waar iedereen blij van wordt. Samen verspreiden we waardevolle en inspirerende content, waarin uw merk centraal staat.

Influencers gezocht die willen bloggen vloggen

Vindt een match

Weet u wie geïnteresseerd is om uw merk te kopen? Dan is het makkelijk om de juiste influencer te vinden. Maak gebruik van de expertise, kennis en geloofwaardigheid van real people.
 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Wij kijken erna uit om u meer te vertellen over de mogelijkheden online, waarmee uw merk in de picture komt te staan. 

win een fotoshoot
Modoll events, beurzen, showtime, promotion
robin de rouw personal trainer
win een fotoshoot